top of page

Kapcsolat

Felsmann Kristóf kis adózó (KATA), /áfás katás vagyok/ egyéni vállalkozó iparos, főállású cserépkályhás,  a Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestületének tagja. Sem tűzoltó, sem benzinkutas, sem hivatásos tizedes, kéményseprő, zöldséges, sem vadakat terelő juhász nem vagyok főállásban. Ez a szakmám, ezt dolgozom, ezt szeretem csinálni a világon a legjobban. (mint kétkezi munkát természetesen)
 
Adószám: 66130730-2-33
 
 
Budakeszi, Szél utca 53/A - (telephely cím, itt nem érdemes keresni). A családommal 3km-re lakunk a civilizációtól. Áldott állapotok, ami a közlekedést, meg a zord teleket illeti.
 
Arra kérek mindenkit, hogy kizárólag MUNKANAPOKON, reggel 08.00 és este 18.00 között telefonáljon. 18.00 után ágyba kergetés próbálkozás van, meg mesemondás, esetleg Aang Avatár, Clone Wars, Stas Wars Rebells, nagy bánatomra már Hello Kitty is, ami egy igazi agyreszelés, az ember érzi ahogy másodpercenként 0,5-tel csökken az ikú szintje, Mymelody, Rossbatsmanu , Cinnamorol és ehhez hasonló nevű beteg figurák készítenek a fizika törvényeivel ellenkező működésű járműveket, házakat, agymenés, borzalom. Van lejjebb a Spongyabobnál is: Gumball csodálatos világa. Még lejjebb, ezt már nem lehet hová süllyeszteni: Adventure Time, valamint az okkult Gravity Falls. A Park Műsor egész aranyos a kis debil figuráival.
 
Most újra kell tölteni a Bogyó és Babócát, a gyerekdalokat, Anna Peti Gergőt meg ezt az egész sz..t, újból lesz Hellokitty, meg egyéb rettenetek.
 
Mindezt egy új miatt. :-) Boldogan!!!
 
 
Új: Sunjay és Craig. Craig egy kígyó. Ahogy kiszűrődnek a hangok a gyerekszobából: "sajnos a fenékátültetést nem tudjuk elvégezni, mert kevés a seggspecialista" 2017, rajzfilmek. Nem merek benézni a gyerekszobába.

tumb2_8824289_a5d3db3c51cc2a9c69ce0ea93b

Itt tartunk...

9.jpg

Gravity Falls, beszédes kép.

tumb2_Adventure-Time-3.jpg

A jégkirály. Finn, Jake.

7d0a9f33661e9ddb01be79382442a3a6.jpg

Az örökbe fogadott hal.

Hétvégén nem vagyok elérhető, e-mailre természetesen válaszolok. Úgy megyek aludni, hogy igyekszem még este válaszolni a levelekre.

Köszönöm szépen.

 

Érdemes tudni, hogy nem tudok távszakérteni, sem másik cserépkályhás munkájáról látatlanban véleményt mondani. Nem válaszolok olyan kérdésre sem, hogy: " mi a véleménye Méhpempőy Tivadar kályhásról" Telefonos segítséget amatőr építéshez nem tudok adni. 

 

Más cserépkályhás által elkészített látványtervből nem tudok dolgozni és a "magáé a munka ha egy tizessel olcsóbban megcsinálja" felvetéssel nem tudok mit kezdeni, inkább csak szomorú leszek, hogy kinézik belőlem az inkorrektséget.

 

Ha nem jelentkezem időben az nem azt jelenti, hogy megbízhatatlan és lusta vállalkozó vagyok, nem, az azt jelenti, hogy a pohár túlcsordult és már naptárral sem megy. Ha nem jelentkezem, nyugodtan rám lehet ismét csörögni, vagy e-mailt írni. :-))) Van, hogy elolvasom a leveleket, olvasás közben már válaszolok is rá - gondolatban, mikor már nagyon fáradt vagyok. Tehát ha nem válaszolok 3 napon belül, akkor ez történik.

 

Az építési időpont foglalása 10000Ft, azaz tízezer Ft előre utalással történik, ami a végösszegből természetesen levonásra kerül. Hogy miért történik így? Nagyon szívesen elmesélem. Minden építés előtt pár nappal telefonálni szoktam, hogy helló, megyek akkor. Ja? Jön? Jé! Nahát! Azt hittük nem jön, mert 2 hónapra előre voltunk beírva, hát a Béla bá megcsinálta! Csak elfelejtettünk szólni! Na ilyenkor leszek marha ideges, mert a sok munka munka miatt rendszeresen át kell adnom kollégáknak munkákat, telefonálgathatok, hogy kit tudnék berakni a lemondott munka helyett. Tavaly egy nagyon nagy munkát kellett átadnom másnak és a legnagyobb szezon kellős közepén 3 napig otthon ültem (volt azért mit csinálni itthon) miközben az ÉN munkámat más csinálta, mert senkit nem tudtam berakni az üres helyre, mert mindenki, aki a munkát komolyan veszi szabadságot vett ki. Hónapokkal előre. Nahát ezért kérek helyfoglalót.

 

 

Tel: 06 30 2222 33 2   (huszonkettő huszonkettő harminchárom kettő) A telefon hétvégén ki van kapcsolva.

       

E-mail: kalyhaskristof@gmail.com

 

Kérem, hogy direkt marketingesek, reklám ajánlók, és főleg az online tudakozó ne zaklasson. Főleg az a rekedtes hangú szétdohányzott tüdejű "hováküldhetemaszámlát" banya ne, aki évek óta teszi a behajtó csoportjukkal fenyegetőzve. (szinte már barátok vagyunk) Továbbá nem vagyok  a Szederjessy Dezső barátja sem. Google profil sem kell, meg optimalizálás. Ez egy közel 10 éves oldal és fizetés nélkül is szép helyre verekedtem fel magam a találati listán. Ha mindenkit optimalizálnának akkor legalább 30db első helyre lenne szükség, ami ugye karnevál lenne. A vicces, hogy az optimalizáló egyik cég a 8. helyen volt, mikor rákerestem az "optimalizálásra" saját magukkal nem tudtak mit kezdeni...

 

 

Továbbá nem foglalkozom vízteres/betétes/patkós szobacsempekazán bomba építésével. Idáig csak bontottam őket, egy kivételével az összes kémény lebontásra és újrarakásra szorult, annyira tönkretette a betét. A horror menüpontban lehet látni, miért hívom bombának ezeket a technikai szörnyszülötteket.

 

Felsmann Kristóf

 

Cserépkályha-Kályhás Kristóf a bookon is.

tumb2_parkmusor-2010-online-1-evad_1.jpg
tumb2_sanjay-and-craig-road-pizza.jpg

Katasztrófa.

Ez jópofa. A főnökük egy rágógumi automata. A sokkoló tény miatt nincs kép róla.

bottom of page